Avaa valikko

Yrityksille

Tarjouspyyntö

Tarvitseeko yrityksesi luotettavia ja järkevän hintaisia laitteita, sekä erinomaista ja henkilökohtaista palvelua?

Ota yhteyttä sähköpostilla lars.sundell@pc-raatali.fi tai soita yritysasiakkaiden numeroon 044-2356365, markkinointipäällikkömme selvittää tarpeenne ja räätälöi yrityksesi tarpeisiin palvelupaketin.

Hinnastomme on yritysasiakkaille sama, laskulla maksaessa 10€ laskutuslisällä.

Google Apps for Work

Olemme Googlen työkäyttöön tarkoitettujen pilvipalveluiden asiantunteva jälleenmyyjä.

Saat yrityksellesi edullisen sähköpostin omalla domain-nimellä. Tavallisella kuluttajan ilmaisella tilillä on Gmail- ja Google Drive-pilvipalveluiden kapasiteetti 15 Gt, yrityksellesi se on 30 gigatavua ja kohtuullisella lisämaksulla saat rajattomasti tallennustilaa pilveen.

Juuri sinun PK-yritykselle!

Markkinointipäällikkömme ei ole pelkkä myyntitykki, vaan ymmärtää myös tekniikan päälle!

Lars auttaa saamaan yrityksesi tietotekniikan pelittämään asianmukaisesti, oli yrityksesi 2 ihmisen yhtiö tai sitten 15 henkilön toimisto. PC-Räätälin tarjoamat ratkaisut ovat asiakaslähtöisiä, yksinkertaisesti toteutettuja ja soveltuvat täydellisesti pienelle yritykselle jolla ei ole halua tai budjettia käyttää suunnattomia summia tietotekniikkaan. Edullisesti hyvää!


PC-Räätäli on Tampereen Dynamo lounasryhmän ylpeä jäsen Business Network International-verkostossa. Saat markkinointipäälliköltämme lisää tietoa, jos yrityksesi haluaa lisää liiketoiminnan mahdollisuuksia!