Avaa valikko

Laitteet

Käytetyt koneet

Myymme laadukkaita ja kestäviä käytettyjä yritysmaailman tietokoneita. Tietokoneet ovat työkäyttöön suunniteltuja kannettavia työasemia, uuteen samanhintaiseen verrattuna saat korkeampaa laatua ja moninkertaisesti tehoa. Annamme jokaiselle koneelle kattavan 6 kuukauden toimivuustakuun!

Moniin koneistamme on asennettu uusi Kingstonin tai Transcendin SSD-levy, jolla on uuden kiintolevyn 3 vuoden takuu ja huomattava vaikutus koneen käynnistymisen kestoon ja perustoimintojen nopeuteen. Mihin tahansa koneeseen saa toivomuksesta SSD levyn, alkaen 120GB hintaan 65€ (koneen oston yhteydessä).

Pääset selailemaan käytettyjen tietokoneiden valikoimaamme klikkamalla tästä!

Uudet koneet

Räätälöimme sinun käyttötarpeeseen sopivan uuden koneen. Tule myymäläämme tai ota yhteyttä sähköpostitse niin käymme tarpeesi läpi ja teemme tarjouksen koneesta valmiiksi rakennettuna haluamasi käyttöjärjestelmän kanssa!

Olemme Dellin ja HP:n työkäyttöön valmistettujen kannettavien tietokoneiden virallinen jälleenmyyjä!

Valikoimistamme löytyy tilaustavarana mm. Lenovon, Acerin, HP:n, Dellin ja monien muiden merkkien uusia kannettavia tietokoneita ja työasemia, saatavilla kuluttaja- ja yritysmalleja!

Mikäli olet ostamassa uutta konetta, ota yhteyttä ja kysy tarjonnastamme!

Pelikoneet

Myymme kaikentasoisia pelaamiseen tarkoitettuja koneita. Varastostamme löytyy valmiina kevyeen pelaamiseen sopivia tietokoneita ja tilauksesta rakennamme tehokkaan pelimyllyn vaativallekin pelaajalle! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Vinkki: kerro esimerkkejä peleistä joita haluat pelata, niin voimme mitoittaa koneesi sen mukaisesti